Colourful Creativity Blog

Bijna lente!

En dus wel heel erg tijd voor een nieuwe blog. De laatste was van oktober vorig jaar… In de maanden na de workshop is er veel gebeurd. Ik ben behoorlijk ziek geweest, slepende griep, oververmoeid etc. Druk bezig blijven met afstuderen en steeds te snel weer beginnen terwijl ik nog niet helemaal beter was en dan dus weer op en af ziek. Maar de winter en ziekte laten we nu achter ons, vandaag is een heerlijke zonnige bijna-lente dag! Dat geeft een mens gelijk weerwat meer energie om klusjes op te pakken.

Zo ook het klusje blog schrijven. Ik heb dit jaar mijn brandertje nog niet zo vaak gezien, dat wordt hopelijk ook weer vaker vanaf nu. Een ding heb ik wel om te showen, een vesseltje (flesje). Voor mij de eerste keer en ik ben er stiekem best tevreden mee :-)

Er is nog wat meer creatief nieuws, ik ben begonnen met naailes, omdat ik de basis mis. Ik heb gelijk wat dingen afgemaakt die al 3 jaar lagen te verstoffen. En ik ben geinspireerd geraakt door Kralorium en ben begonnen met haken. Mijn volgende blog zal ik daaraan wijden. Eerst even nog oefenen zodat ik wat moois kan laten zien ;-)