Colourful Creativity Blog

Kuselver

In Wertheim ben ik benaderd door Cornelia van Kuselver of ik mijn sieraden en kralen niet ook in Oostenrijk zou willen verkopen. Aangezien ik de laatste tijd bezig ben geweest met het ontwikkelen van een serie armbanden, heb ik ervoor gekozen om die op Kuselver te gaan verkopen. Vanaf vandaag zijn mijn armbanden dus daar te koop. Hieronder twee voorbeelden uit de collectie, voor de rest kun je op Kuselver terecht :-)

In Wertheim I’ve been asked by Cornelia of Kuselver if I would like to sell my beads and jewelry in Austria too. Because I’ve been busy with designing a new bracelet collection, I’ve decided to sell those on Kuselver. From today my bracelets are available over there. Here you can see two examples of my collection, for the other ones you can go to Kuselver :-)