Colourful Creativity Blog

Verbouwen/Renovating

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met verbouwen in mijn atelier. Er is een vliering gemaakt zodat we meer bergruimte hebben, de gaatjes in de dakkapel zijn gevuld en er ligt nu laminaat :-)
De volgende stap is om een paar creatieve oplossingen te vinden om het dak netjes te laten aansluiten op de dakkapel en dan te behangen. Ook knieschotten moeten dan nog gemaakt worden en een mooie nieuwe werkbank met afzuiging te maken. Vooralsnog eerst foto’s van de eerste 2 stappen :-)

Last weeks we’ve been busy renovating my studio. There is an extra storage place in the attic, all the holes in the dormer are filled and there’s a floor of laminate :-)
Next step will be some creative solutions to cover the ugly part between the roof and the dormer and to wallpaper. Also modesty panels have to be made and a nice new workbench with ventilation. But first pictures of the first two steps :-)

Mijn man die de vloer van de vliering vastschroeft aan de balken/My husband attaching the flooring to the beams

De nieuwe vloer/The new flooring

__

Naast verbouwen in het atelier zijn we ook druk bezig een nieuw glasforum aan het opzetten, omdat het grote glasforum ermee stopt. Inmiddels vult het forum zich goed, maar meer leden zijn zeer welkom! Kom een kijkje nemen op http://overalglas.nl

Besides renovating the studio we’re also building a new glassforum, because the big glasforum in Holland is quiting. The forum is filling nicely but new members are always welcome! Come have a look at http://overalglas.nl (forum is in Dutch, but international members are also welcome, with google translate to the help it made translating so much easier!)