Colourful Creativity Blog

Culinaire update/Culinary update

Een update van totaal andere orde dit keer. We hebben sinds enkele maanden elke week een biologisch groentepakket en dit bevalt ons heel goed. Ik ben weer creatief in de keuken en geniet van nieuwe recepten en onbekende groentes uitproberen. We hebben enkele favorieten, bijvoorbeeld spaghetti met postelein, schorseneren en verse rode bieten… Met de laatste hebben we een heerlijke risotto gemaakt met een lekker visje erbij, hieronder een foto.

A totally different update this time. We’ve got a weekly biological vegetable package and we really love it! I’m creative again in the kitchen and I really enjoy trying out new recipes and unknow vegetables. We’ve got some favorites, like spaghetti with purslane, salsify and fresh beetroots… with the last one we mad a delicious risotto with fish, here a picture.

 

Naast lekker koken, bak ik ook nog steeds graag. Hieronder een foto van pindakaaskoekjes uit het Hummingbird bakboek. Een megatopper, superlekker!!!

Next to cooking, I still love to bake things. Here a picture of the peanutbuttercookies from the Hummingbird bakery book. A really delicious recipe!!!