Colourful Creativity Blog

Juni alweer/June already

De tijd vliegt gewoon, het is al weer juni! Ondanks dat ik hier niets gepost heb de afgelopen maand, betekent dat niet dat ik stil gezeten heb. Ik heb sinds twee maanden al weer een baan als usability expert bij Muze. Maar hierover binnenkort meer. Ik ben namelijk veel te enthousiast over wat ik wil laten zien! Ik heb eindelijk mijn beadliner gebruikt. Hij lag al ruim 6 maanden in een doos, vanwege de verbouwing. En eindelijk had ik nu de moed om hem te gebruiken… samen met manlief! Ik heb ÊÊn koperen kern geprobeerd, toen heeft hij het verder geprobeerd met zilver en messing. En ik heb een paar koperen kraalkapjes gemaakt! Ik ben zo trots op ons. Hieronder een foto van wat we gemaakt hebben, van rechts naar links, de eerste met koperen kern die ik gemaakt heb. Dan de eerste zilveren van Robbert, de messing kern met koperen kraalkapjes en de laatste weer met zilver, waarbij Robbert alles heeft gedaan van zagen tot uitgloeien en polijsten 🙂

_Time flies, it’s already June! Despite me not posting here, it doesn’t mean I didn’t do anything. Since 2 months I’m a usability expert at Muze. But more about that a next time. Because I’m way to excited about today! I finally got to use my beadliner. It was sitting in a box for more than 6 months already and now I finally found the courage to use it… together with my DH! I tried it once with a copper core, then he did it with silver and brass. And I made some copper beadcaps too! I’m so proud of us. Here a picture of what we made, from right to left, the first one in copper I made. Then the first silver one Robbert made, the brass and copper beadcapped one and the last silver one, where DH did everything from sawing to annealing and polishing 🙂_

Er zullen er nog vele meer volgen, maar het begin is nu eindelijk gemaakt. Manlief vond het gelukkig ontzettend leuk, dus ik zie een goede taakverdeling, ik de kralen maken en hij de kernen erin 😉

There will be many many more, but finally I’ve made the start. DH reallly loved doing it, so I know how to do this in the future, I’ll make the beads and he can core them 🙂