Colourful Creativity Blog

Poezen t-shirt/Kitty t-shirt

Vorige week is Atilla, de poes van vrienden van ons, geopereerd. Omdat ze heel veel hechtingen heeft, heeft ze veel verband nodig en een t-shirtje om te zorgen dat ze zichzelf niet open krabt. Maar aangezien baby t-shirtjes net iets te groot waren voor het poezebeest, vroeg mijn vriendin of ik het misschien wat kon innemen. Dit is gelukt 🙂 Het ziet er wat grappig uit, een poes met een t-shirt, maar ook best wel schattig!

Last week Atilla, a friends cat, had surgerie. Because of the stitches she needs a lot of bandage and a t-shirt to stop her from scratching herself open again. But since baby t-shirts are a little bit too big, she came to me to ask me to make it a bit smaller. And with success 🙂 It looks pretty silly, a cat with a t-shirt, but also kinda cute!