Colourful Creativity Blog

De lucht in/up in the air

Vorige week had ik zo’n dag dat niks liep zoals verwacht. Waar de ochtend erg vervelend was, was de avond opeens helemaal geweldig… Spontaan kregen we de kans om last minute mee te gaan met een luchtballonvaart. Voor mijn moeder iets wat ze al jaren wil en ja, dan offer je je maar op als gewillig slachtoffer om mee te gaan 😉 En het was super! Het is zo bijzonder en zo rustig zo in de lucht. Hierbij een paar foto’s.

Last week I really had a weird day. A morning full of crap, and a really great evening… We got a last minute chance to go with a hot air balloon. For my mum this was something she wanted for years, and hey, I’m not the bad guy here so I volunteered to go with her 😉 And is was great! It’s so amazing and so peaceful up in the air. Here are some pictures.

En los/Off we go

Ver uitzicht/View

Heet en kleurrijk/Hot and colourful 🙂

Prachtige zonsondergang/beautiful sunset