Colourful Creativity Blog

Hip en handgemaakt/Hip and handmade

Vorige week vrijdag ben ik heerlijk bruin weer teruggekomen van vakantie en gelijk afgelopen zondag al even inspiratie opgedaan bij de Hip en Handgemaakt beurs in Hengelo. Heerlijk dat het dit keer zo dichtbij was! Het eerste wat me opviel was de gezellige sfeer die er hing, natuurlijk speelde het zonnetje ook lekker mee, maar zo in het parkje om de vijver heen was heerlijk. De kraampjes stonden heel gezellig rond de vijver en alles was lekker kleurrijk versierd! Kortom een grote inspiratiebron voor creatieve geesten 😀

Last friday I’ve returned nicely tanned from my vacation, and I went to the hip and handmade market last sunday in Hengelo to get some extra inspiration. It was very close to where I live, which was really great! The first thing that I noticed was the nice atmosphere, ofcourse there was a lot of sun, but also the setting in a little park around a pond was very nice. The stalls were put around it with enough walkingspace and it was very nicely decorated and above all very colourful! A really big source of inspiration for creative minds 😀

Een deel van mijn collectie was ook aanwezig, in de goede handen van Marsha van Twinkelstyle. Omdat ik net terug was van vakantie had ik niet de tijd om me voor te bereiden op de markt en zij vroeg of zij wat van mijn spulletjes mocht gebruiken om haar kraam te vullen. Dat was natuurlijk helemaal super, om elkaar zo te kunnen helpen!

_Part of my collection was also available, in the good hands of Marsha from Twinkelstyle. Because I had just returned from vacation I didn’t have time to prepare for the market and she asked me if she could use some of my stuff to fill her table. It was really great, we could help each other out this way!_

Verder ben ik momenteel erg druk met haken, de dekentjes groeien onder mijn handen. Binnenkort een grote tadah 🙂

At the moment I’m very busy with crochet, the blankets grow pretty fast. Soon the big tadah 🙂