Colourful Creativity Blog

Goede voornemens/New Year’s resolutions.

Nu ons veelbewogen jaar op z’n eind loopt, leek me dit een mooi moment om vooruit te kijken op het komende jaar. Een jaar dat in het teken zal staan van herstel en revalidatie voor manlief, maar ook voor mij. We kijken uit naar een tijd van rust en bijkomen van de afgelopen 6 maanden. 2011 bracht echter niet alleen maar rampspoed, we hebben ook hele leuke dingen gedaan. Zo kreeg ik een baan en zijn we met vrienden een lang weekend naar Dublin geweest. Ik heb leren breien van mijn lieve oma, en ik weet eindelijk wat er met mijn lichaam aan de hand is. Werd begrepen door een internist en krijg nu de juiste medicijnen, waarmee ik eindelijk de strijd tegen de kilo’s aan kan gaan (volgende week een update over de tussenstand). Uiteraard het geweldige nieuws dat manlief schoon is en we niet meer tegen die rotziekte hoeven te vechten.

Now this troubled year is coming to an end, it seemed to me to be a good time to look forward to the year ahead. A year that will be all about recovery and rehabilitation for DH, but also for me. We’re looking forward to some quiet time and recover from the past 6 months. 2011 was not all about disaster, we also had good things. I got a job and we went to Dublin with friends and had a wonderful weekend there. I learned to knit from my lovely gran, and I know now what is wrong with my body. I found an internist who understood me and I got the right medicine, so I can take on the battle with my weight (next week an update on that). And ofcourse the wonderful news on DH being clean and having to battle any more against that horrible disease.

Ondanks dat ik eigenlijk weinig goede voornemens maak, heb ik er voor komend jaar toch een paar gevonden. Uiteraard samen met manlief weer gezond en fit worden en daarbij ook aan de kilo’s werken. Maar daarnaast ook veel rust nemen en mij-tijd inbouwen en genieten van het leven. Voor die mij-tijd heb ik ook gelijk een mooie stok achter de deur gevonden in de vorm van het 365 dagen haak project “A Granny a day” van Ma-ak. Dus elke dag een stukje haken en even rustig zitten. Ik heb daarvoor hexagons gekozen, daar heb ik er een tijd terug al 2 van gemaakt en die vormen de basis voor mijn nieuwe deken. Updates volgen uiteraard hier via de blog 🙂

_Despite that I normally don’t make any New Year’s resolutions, I found some for next year. Ofcourse me and DH are going to work on getting healthy and fit again, with some weightloss. But also I plan to take more rest and me-time and enjoy life in general. For my me-time I even found a nice way of having some every day, I’m participating on the 365 days crochet project “A Granny a day” by Ma-ak. So every day I have to crochet a little bit and sit down. I chose hexagons, since I made 2 a little while back and they will be the base for my big afghan. Updates will be on my blog ofcourse 🙂_