Colourful Creativity Blog

Dankbaar/Grateful

De afgelopen maanden hebben wij heel veel steun en medeleven mogen ontvangen in allerlei vormen en via allerlei wegen. Het huis stond vol bloemen, het prikbord hing vol kaarten in het ziekenhuis, de tafel thuis stond vol kaarten, elk bezoekuur van manlief was vol en hij kreeg vele leuke kadootjes. Ook ik kreeg veel lieve telefoontjes, mailtjes, berichtjes via Facebook, Twitter en andere digitale kanalen, er kwamen mensen langs om voor me te koken, me te helpen in mijn huishouden terwijl ze zelf hoogzwanger zijn, om het huis te helpen verbouwen of domweg even gezelschap te geven. En ook kreeg ik hele lieve kadootjes. Wij zijn hier heel erg dankbaar voor en omdat we niet iedereen persoonlijk kunnen bedanken, schrijf ik dit berichtje.

_The last few months we’ve got a lot of support and compassion in all kinds of ways. The house was full with flowers, the pin-up board in the hospital was full with cards, the table at home was full with cards, every visitinghour of DH was full and he got a lot of great gifts. I also got a lot of sweet phonecalls, e-mails, messages through Facebook, Twitter and other media, people came by to cook for me, help me in my household even though they are 7 months pregnant, to help me redesign the house or just to keep me company. And I also got very sweet gifts. And because we can’t thank everybody in person, I’m writing this message.

_

Van een vriendin uit Duitsland kregen we dit geweldige kerstpakket/From a friend from Germany we’ve got this great package

En deze prachtige col in bezemsteelhaken kreeg ik als verrassing van een lieve creatieve vriendin/And this beautiful cowl in broomstick lace I got from a very dear and creative friend

Met manlief gaat het inmiddels elke dag met een klein stapje vooruit. De fysio komt twee keer per week voor lymfedrainage en ook voor de spieren krijgt hij tips en oefeningen. Vanmorgen waren wij weer in het ziekenhuis voor een wondcontrole, beetje zenuwachtig, zouden ze de wond weer open maken om de zwelling te verlichten? En wat zouden ze zeggen van de roodheid van het litteken? Na ruim een half uur wachten mochten we eindelijk naar binnen. En in tegenstelling tot vorige week, dat we pas ruim drie kwartier later naar buiten kwamen, stonden we nu vrij verbaasd binnen 10 minuten al weer buiten… Nog net een receptje in de hand voor wat rolletjes tape, maar verder alleen maar met de mededeling dat het er goed uit zag en dat als we het niet vertrouwen we weer moeten komen, maar anders niet…

Dh is doing a little bit better every day. The fysiotherapist is coming by twice a week to do some lymphatic drainage and also giving him tips and excercises for his muscles. This morning we had to go to the hospital to have the wound checked, we were a bit nervous, would they open the wound again to relieve the swelling? And what would the say about the redness of the scarr? After waiting for more than half an hour we finally could go in. And unline last week, where we were inside for more than 45 minutes, we were outside again within 10 minutes both looking pretty amazed… With only a recipe for some tape, but further only the notice that everything looked okay and we only have to come back if we don’t trust it, but otherwise no more check-ups of the wound…

De afgelopen twee dagen ben ik ook “braaf” bezig geweest met mijn “Granny a day”. Hieronder een overzicht van de nieuwe toevoegingen 🙂

The past two days I’ve been a good girl on my “Granny a day”. Below a view of the latest additions 🙂

__