Group give-away!

[English below]

Een groeps give-away! Een wat?! Ja, een groepje bloggers die allemaal op dezelfde dag een give-away starten dus πŸ™‚ Ik vond dit zo’n leuk idee vorig jaar, dat ik besloot dit keer ook aan te sluiten. Maar ja, wat geef je dan weg!? Er zitten aardig wat handwerkende dames tussen de lijst met bloggers, dus ik wilde het ook leuk maken voor hun volgers. Maar ik blijf natuurlijk bovenal een kralenmeisje. Dus ik geef uiteraard kralen weg! Een wolleschaapjesketting inclusief een setje steekmarkeerders (of hangertjes voor aan een ketting, sleutelhanger of zelfs oorbellen, het is maar net hoe je ze gebruiken wilt πŸ™‚ ).

schaapje_groot1

steekmarkeerders

Om mee te doen hoef je alleen maar een reactie achter te laten bij deze blogpost. Deelnemen kan t/m 31 mei en op 1 juni maak ik de winnaar bekend!

De andere bloggers die meedoen aan de groeps give away zijn:

Priscillicious
I’m Dirky
Mariska swapt
Anja Wens
Haakfreubeltjes
Essspecially
Mammalous
Maaikoe
Nicollie
Mara maakt
Epsiej

Zij zullen allemaal hun eigen voorwaarden hebben dus misschien moet je wel een rondedansje doen in de regen, of een cake bakken voor de betreffende blogger. Deelname daar is dus geheel op eigen risico!

Veel succes!

—————————————————————————

A group give-away! A what?! Yes, a group of bloggers who start a give-away on the same day πŸ™‚ I thought this was a great idea last year, so I decided to join this time. But what to give away? There a quite some crafty ladies in the list of other bloggers, so I wanted it to be nice for their readers as well. But above all I am a beadlady. So I’m giving away beads of course! A wool sheep necklace a set of stitchmarkers (of pendants for a necklace, key chain or even earrings, just the way you would like to wear them πŸ™‚ ).

schaapje_groot1

steekmarkeerders

To join all you have to do is leave a comment on this blogpost. You can join until May 31 and June 1st I’ll announce the winner.

The other bloggers in this group give-away are:

Priscillicious
I’m Dirky
Mariska swapt
Anja Wens
Haakfreubeltjes
Essspecially
Mammalous
Maaikoe
Nicollie
Mara maakt
Epsiej

They will all have their own conditions to join, so maybe you’ll have to do a dance in the rain, or bake a cake for that blogger. So joining is on your own risk!

Good luck!

XoXo,
Carolien

47 thoughts on “Group give-away!

 1. Pingback: I'm Dirky | Give-away!

 2. Pingback: Groepsgive-away | Nicollie.nl :: Nicollie's ~Nicx for short~ Blog ::

 3. Pingback: Groeps give-away nr. 3 | Epsiej

 4. oh oh oh, dat schaapje vind ik zoooooo leuk en die steekmarkeerders kan ik iedereen aanraden πŸ™‚

  Ik doe graag mee!

  Groetjes,

  Maaike

 5. Pingback: Groeps give away! |

 6. Ohhh GAAAAAF die ketting en dan die steekmarkeerers erbij!Ik doe graag mee,fingers crossed!!!Tof blog…ik heb binnenkort ook een give away op mijn blog so be alert! πŸ˜‰ Heb even reclame voor je gemaakt op mijn blog gelijk voor je give away

  lieve groetjes
  Angeline
  http://www.mijnplekkie.tk

 7. Wat een schattige kadootjes geef je weg zeg! Kleine dingetjes waar je blij van wordt+ heerlijk! Ik doe graag mee

 8. wauw die ketting is echt superlief, ik maak graag kans,
  ook dia andere kralenhangers zijn geweldig!
  groetjes Suzan

 9. Ik ben op je blog gekomen via Nicole en ben je gelijk gaan volgen! Leuke blog heb je zeg.
  Enne ja, dan wil ik ook wel een kansje wagen voor jouw give-away natuurlijk!
  Groetjes
  Janny

 10. Wow, wat ontzettend leuk!!! Ik doe heel erg graag mee!! Wat een ontzettend leuk idee en geweldige give_away! Groetjes, Nancy

 11. Echt super leuk. Volgens mij doe ik nu bijna met alle give-aways mee :X hihi. Erg leuk dat jullie dit doen hoor. Ik zou met deze ook graag mee willen doen haha. Fijn blogweekend.

  Groetjes Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 12. Je hoeft mij niet mee te laten doen in de winactie. Ik wil wel zeggen dat het wolleschaapjeskettinkje erg leuk is. Mooi gemaakt.

 13. Hey Carro je give away ziet er geweldig uit!
  Ik doe niet mee ik ben al een keer verwend met zo’n uber cute schaapje.
  Veel geluk voor de andere deelnemers
  Tuut nati

 14. Heel graag wil ik meedoen.
  Vind het schaapje geweldig en de hangers.
  Groetjes en een fijne zondag
  Marga

 15. Oei, wat doen er al veel mensen mee!! Helemaal leuk!! Bij deze hoop ik zo dat ik geluk heb, ik <3 dat schaapje!!!

 16. Heel graag wil ik meedoen.
  Vind het schaapje geweldig en de hangers.
  Fijne maandag
  Groetjes Astrid

 17. Wat een leuk schaapje. Dat zou ik graag willen winnen! En die steekmarkeerders komen goed van pas, in ben een echte brei-en haak dame, hihi
  Groetjes en succes met je blog.
  Jannie

 18. JA, ik wil graag mee doen aan deze leuke give away. Maarreh, je moet me toch es vertellen: hoe kan ik je gaan volgen? ik zie nergens zo’n knop. hihi.

  Lieve bloggroetjes PΓ©tra.

 19. Ik kende jouw blog helemaal niet. ik moet eerlijk toegeven ik ben zelf niet echt van de sieraden maken. Ik gebruik wel eens wat kralen bij sleutelhangers die ik zelf haak. Maar ik heb bedacht dat als ik deze give away win, geef ik het weg aan mijn zus, die ik wel hier blij mee kan maken (en die zelf niet zo actief is op blogs). πŸ˜‰

 20. Ik ben mijn steekmarkeerder kwijt. Snik. Bij het opruimen van de zolder zal ik hem hopelijk weer terug vinden. Maar een setje extra zou in dit soort situaties zeker van pas komen πŸ˜€

 21. t schaapje probeer ik te verkopen, opbrengst voor de dierenhoeve/kinderboerderij/zorgboerderij! en de steekmaarkeerders zijn dan voor mij

 22. Dat schaapje is te schattig voor woorden. .
  Bedankt voor deze leuke actie trouwens, ik doe graag mee. S6 iedereen!

 23. Wouw wat een super gave ketting, die zou ik we willen ontvangen!!!!
  En die steekmarkerders komen altijd wel van pas.

  Groetjes
  Patricia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *