Colourful Creativity Blog

Val Cox Frit: Gold Pink

Een tijdje geleden heb ik gereageerd op een post van Val Cox op een Amerikaans forum, waarin zij vroeg om mensen die tester wilden worden van haar frit. Ik heb uiteraard gereageerd, aangezien ik een echte frittofiel ben, of fritverzamelmonster of… in ieder geval dol op frit! En ik ben gekozen en heb een pakketje fritjes gekregen om te gaan testen. Aangezien ik graag gestructureerd werk momenteel, want van de chaos waar ik zo vaak mee werk, word ik echt gek soms, heb ik tot nu toe 1 kleur getest.

Gold Pink en wel op verschillende basiskleuren. Het zijn hele simpele kralen, gewoon ronde Krala’s met wat frit, maar wel erg leuk, al zeg ik het zelf. En ook erg leuk om het effect te zien op de verschillende ondergronden. Ik ben er nog lang niet mee uitgespeeld, maar het begin is er in ieder geval. En er zal nog zeker heel veel meer gaan volgen!

Hier een plaatje van de kralen met daarbij de ondergrond:

Mocht je het een leuk fritje vinden, het is te bestellen op: http://www.valcoxfrit.com

Evenals vele andere gave kleurtjes frit! :-D