Colourful Creativity Blog

Glas & Kunst im Park

Eindelijk weer eens tijd voor een post. De bruiloft is inmiddels helaas voorbij, de vakantie ook. Dus nu naast mijn afstuderen wat meer tijd voor de glaskralen.

Afgelopen weekend was het de eerste keer sinds een flinke tijd dat ik weer eens iets ondernomen heb met andere glasliefhebbers. In Mannheim werd de Glas & Kunst im Park georganiseerd, een markt met allemaal glas(kraal)kunstenaars en een aantal glaswinkels.
Op vrijdag kwamen er 4 dames en 1 heer logeren, zodat we op zaterdag al vroeg konden vertrekken. In totaal zijn we met ons 8-en die kant opgegaan. Na 6 uur rijden en flink wat file waren we eindelijk in Mannheim. Wat een boel moois hebben we gezien!

Prachtige kralen van Carla diFrancesco, van wie ik ook al een workshop gevolgd heb! Erg leuk om haar weer eens te zien. Geweldige kunstwerken van Anna-Lise Meier met zoveel dotjes dat je je afvraagt hoe ze dat doet! En heel veel glas, waarvan een leuk voorraadje mee naar huis mocht met mij. Helaas wel met achterlating van de inhoud van mijn portemonnee…

Rond een uur of 19.00 zijn we weer richting huis gegaan. Door het prachtige landschap van Duitsland gereden en veel voetbalsupporters onderweg gezien. Busladingen vol, waardoor we de wegrestaurants maar oversloegen. Pas bij de 4e poging waren we eerder. Toen we aan onze patat met schnitzel zaten kwam de bus aan. Net op tijd dus… Rond 0.15 uur waren we uiteindelijk weer thuis. Nog gezellig na zitten kletsen onder het genot van een biertje en om een uur of 3 naar bed gegaan.

Op zondag na een gezellig ontbijt nog een leuke demo gehad van Marcel en zelf nog even voorgedaan hoe silverbrown nou werkt. En toen rond half 4 had ik het huis weer voor mij alleen en bleef ik achter met veel glas om te labellen :-)

Op de gallery staan enkele foto’s, voor een impressie.