Colourful Creativity Blog

Lauscha testers

Deze keer weer kralen :-)Ik ga over 3 maanden naar Lauscha, de glasfabriek daar bezoeken. En dan is het wel handig om te weten welk glas je wilt meenemen. Aangezien ik ooit een testpakket Lauscha besteld heb en dat maar steeds lag te verstoffen omdat ik altijd naar mijn Moretti greep, toch maar eens wat testkralen ervan gemaakt.

This time i’ve got beads again :-)I’m going to visit the glassfactory in Lauscha in 3 months. And it’s easier if you know which glass to bring home… Since I ordered a sample of all Lauscha colours a long time ago and it was catching dust, I always tend to get my Moretti instead of this, I thought let’s make some testbeads…

Hier zijn de eersten. I had niet genoeg mandrellen om ze allemaal in een keer te doen, maar goed ook, want mijn geduld was ook bijna op ;-)

Well here are the first ones. I didn’t have enough mandrels to do them all in one time, a good thing too, ’cause my patience was running out too ;-)