Colourful Creativity Blog

Pannenlappen/Potholders

Mijn eerste set pannenlappen is klaar! Nadat ik de eerste ruitvormige gemaakt had, wilde ik een ronde proberen. Helaas tot 2 keer toe mislukt. De eerste is niet plat maar heeft een mooie wapperende rok en de tweede ronde liep niet mooi door en had steeds een gat aan het einde van de toer. Die heb ik dus weer helemaal uitgehaald. Toen dus maar een tweede ruitvormige gemaakt. Na heel wat gepruts omdat ik 1 steek vergeten was steeds en dus weer uithalen, opnieuw beginnen, uithalen etc. is deze nu klaar en heb ik een setje. Nu maar hopen dat oma mijn blog niet leest, want ze zijn voor haar verjaardag :-)

My first set of potholders is ready! After my first checkershaped one, I wanted to try a round one. Unfortunately it failed, twice. The first one isn’t flat, but has a nice skirt around it and the second one had little holes at every end of the round. So I got it out and the cotton is ready to become something else. I started my second checkershape then. And after a whole lot of errors, because I forgot 1 stitch, it is finally finished and I have a set! Let’s hope my gran won’t read my blog, since they are for her birthday :-)