Colourful Creativity Blog

Start of something new

Afgelopen week heb ik een heerlijke week gehad op Vlieland. Lekker fietsen, genieten van de zon, bijkomen en ontspannen. Samen met onze ouders zaten we in een huisje midden in het dorp en het was echt heel gezellig.
Last week I had a wonderful week at Vlieland. Riding our bikes, enjoying the sun, relaxing. Together with our parens we were in a little house in the middle of the village and it was really nice!

Ik had mijn haakwerk lekker meegenomen voor ‘s avonds en zodoende heb ik nu 2 onderzetters.
I took my crochet with me for the evenings and now I have 2 hotpads.

 

En om dan terug te komen op de titel van deze blog, het is dus tijd voor iets nieuws! Ik ben begonnen met een ripple deken. Dus geen vierkantjes, maar aan 1 lang stuk door haken.
So to get back to the title of this blog, it’s time for something new! I started with a ripple blanket. No squares, just a long piece of crochet.

 

Het is wel een lange termijn project, 280 lossen om een meter brede deken te maken… Het patroon komt overigens hiervandaan: http://attic24.typepad.com/ Een geweldige weblog vol inspiratie. Ik werd er helemaal hyper van toen ik hem gisteren ontdekte!
It’s a longtime project, 280 chains to get a meter wide blanket… The patters I use is from: http://attic24.typepad.com/ A great weblog full of inspiration. I got really hyper after I discovered it yesterday!