Colourful Creativity Blog

Genieten van het uitzicht/Enjoying the view

Vanmorgen was ik even op de markt voor wat fruit en een bosje bloemen, zoals ik bijna elke week doe. Maar nu had ik de bos bloemen (tulpen en fresia’s)¬†op onze nieuwe salontafel gezet. Mijn dekentje had ik gisteravond al over de tafel gelegd omdat ik er even van wilde genieten hoe mooi het werd en het potje thee stond lekker te trekken, om er een lekker kopje van te kunnen drinken. Het geheel bij elkaar vrolijkte me helemaal op en ik kon het niet laten er een foto van te maken en er even over te bloggen :-)Geniet!

This morning I was at the market to buy some fruit and flowers, as I do almost every week. But now I put the flowers (tulips and fresias) on our new coffee table. My blanket was already on the table since last night, because I wanted to enjoy the pretty site of it. And my teapot was standing to make me some nice tea. The whole made me really happy and I had to make a picture of it and blog about it :-)Enjoy!