Colourful Creativity Blog

Karma Chameleon

Maar even tijd om mijn werk in uitvoering te laten zien. Ik ben inmiddels bijna halverwege en wilde dus even laten zien hoe mooi de deken wordt :-)

Time to show my work in progress. I’m almost halfway and wanted to show you how pretty the blanket is getting :-)

Ook ben ik nieuwsgierig of jullie de Karma Chameleon kunnen vinden. Dat is namelijk¬†een van de liedjes, die ik toch wel erg vaak hoor als ik de radio aan heb, bij het kralen branden. En ik vind het een geweldig nummer, dus toen ik aan het haken was bedacht ik me dat die er toch echt wel in moest. Joseph’s multicolour dreamcoat was iets te ingewikkeld ;-)

Also I’m curious if you can find the Karma Chameleon. It’s one of the songs I hear very often on the radio¬†while torching. I really love the song, so while crocheting I really needed to put it in the blanket. And Joseph’s multicolour dreamcoat was a bit too complicated ;-)

Hier een close-upje als hint/Here a close-up as a hint