Colourful Creativity Blog

Druk druk/busy busy

Het is al weer even geleden dat ik wat leuks te melden had. Het is hier momenteel druk en hectisch met het schrijven van mijn afstudeerscriptie. Daarnaast ook nog “even” ruim 85 kilo glas besteld bij de fabriek in Lauscha, waar ik volgend weekend naar toe ga met nog 21 andere glasgekken. En nog een bezoekje gehad van 5 glasliefhebbers en daarmee een deel van de Enschedese glaskunst eens even onder de loep genomen. Met al die drukte en hectiek was ik dus wel even toe aan een middagje ontspannen. Dus ik heb mezelf getrakteerd op een heerlijke kop ijskoffie en een bosbessenmuffin bij Bagels&Beans.

It’s been a while since I had something to write about. It’s pretty busy and hectic around here with writing my master thesis. Also I’ve just ordered a little over 85 kilo’s of glass at the factory in Lauscha. I’m going there next week to spend a weekend with 21 other glassfreaks. And also I had a visit of 5 glasslovers to go and see all the glassart here in my town, Enschede. With all the hectic and busyness, I really needed some time to relax. So I treated myself on a very nice glass of icecoffee and a blueberry muffin at Bagels&Beans.

__

Het gaf mij de inspiratie dat weer eens in de keuken moet gaan bakken. Daarover vast volgende keer meer :-)Dit keer eerst wat kleurrijks dat ik nog niet had laten zien. Deze lapjes heb ik gekocht bij het stoffenspektakel en zijn voor de haaknaald/glasstaaf-etuis.

It gave me the inspiration to go into the kitchen and bake stuff soon. Probably next time more about that. :-) This time something colourful I haven’t shown yet. I’ve bought these a little while ago on a fabricsmarket and the are for crochetneedle/glassrod-casings.

____

__

Ook heb ik een nieuw projectje op mijn lijst. Ik heb van mijn moeder een hele mooie mand gekregen, maar de voering ervan was echt heel vies. Die heb ik er dus uitgehaald en ik ga een mooie nieuwe voering maken. Nu nog het juiste stofje vinden… waarschijnlijk iets kleurrijks ;-)

I also got a new project on the list. I got a great basket from my mother, but the lining was really really dirty. So I got it out and I’m going to make a nice new lining in it. Just have to find the right fabric… probably something colourful ;-)

De mand/The basket

__

En als ik zeg vies, bedoel ik ook echt vies… / If I mean dirty, I mean really dirty!

__