Colourful Creativity Blog

Sunday lazy sunday

Gisteren was een ontzettend warme dag, waarbij we toch nog wat in huis hebben geklust, maar ook nog wel lekker lui hebben genoten. Ik ben lekker bezig geweest met mijn gehaakte tas, die ik hier nog niet heb laten zien. Bij deze dus het begin en binnenkort het eindresultaat!

Yesterday was pretty hot over here, we did do some chores around the house, but we also enjoyed our lazy sunday. I’ve been busy with my crocheted bag, which I haven’t shown here yet. Here is the start, and soon I’ll show the endresult.

Ook hebben we een heerlijk nieuw koffiezetapparaat. Waarmee ik de lekkerste speciale koffies aan het uitproberen ben. Ik was een echte theeleut, maar sinds we dit apparaat hebben, lust ik ook koffie! Vooral de Latte Macchiato’s zijn echt heerlijk :-)Hieronder een impressie van het lekkers van de afgelopen week, een moccachino, latte macchiato en Luikse koffie met ijs erin :-)

Also we’ve bought a lovely new coffeemachine. I can try out all kinds of nice special coffees now. I was really a tea lover, but since we got the machine, I drink coffee! Specially the Latte Macchiato’s are delicious! Here an impression of the jummies of this week, a moccachino, latte macchiato and Li├Ęge coffee :)