Colourful Creativity Blog

Dingen waar ik vrolijk van word/Things that make me happy

Deze keer een blog met dingen waar ik vrolijk van word. Vandaag heb ik de laatste hand gelegd aan de eerste versie van mijn afstudeerscriptie en deze naar mijn afstudeerbegeleiders gemaild. Dinsdag heb ik een afspraak om het geheel te bespreken, dus ik heb even een paar dagen rust. Die ik ga opvullen met leuke dingen doen met vriendinnen en manlief :-)Gelijk vandaag ook even foto’s gemaakt van dingen waar ik vrolijk van word, aangezien ik door de stress enorme hoofdpijn gekregen had. Dit is dan een mooie blog om naar te kijken en de spanning los te laten.

This time a blog with thing that make me happy. Today I finished the first version of my master thesis and sent it to my supervisors. Tuesday we will discuss it, so I’m having a few days off. Which I will fill with doing fun stuff with friends and DH :-)I took the chance to make some pictures today of things that make me happy, because I have a big headache because of all the stress. So this is a nice blog to watch and let go of all that stress.

Mijn mand met nieuwe bekleding/My basket with new lining

Pannekoeken met yoghurtijs en aardbeien/Pancakes with frozen yoghurt and strawberries

Een mooi veldboeket op tafel/A nice bouquet of flowers on the table

Spelen met Aaron in de zandbak/Playing with Aaron in the sandbox

Hollandse regenboogkralen/Dutch rainbowbeads :-)