Colourful Creativity Blog

Lauscha

Na bijna een half jaar plannen en wachten, was het eindelijk zo ver. Het bezoek aan Lauscha, met 22 dames. Wat een geweldig weekend was het! Het is nu woensdag en met mijn hoofd zit ik nog steeds bij het weekend.  De omgeving was prachtig, het was supergezellig, het eten heerlijk en dan al dat glas! WOW! Een kleine sfeerimpressie volgt hieronder. Meer foto’s hier.

After almost half a year of planning and waiting, it finally was time. The visit to Lauscha, with 22 ladies. It was an awesome weekend! It is now Wednesday and my head is still at the weekend. The surroundings were beautiful, it was so nice, the food was delicious and then all that glass! WOW!
A little impression here, more pictures can be found here.

Uitzicht vanuit mijn hotelkamer/View from my hotelroom

Heerlijk eten bij Gollo/Delicious food at the Gollo

De grondstoffen/The raw glass

De koelbaan/The coolinglane

Glazen ogen/Glasseyes

Prachtige duiveltjes van John Zinner/Beautiful devils by John Zinner