Colourful Creativity Blog

Zwoele avonden/Sultry evenings

Aangezien het overdag erg warm is, zijn de avonden vaak ook erg warm en zwoel. Ik hou niet zo van de extreme warmte, dus ik vind het ‘s avonds eindelijk een beetje uit te houden. Dan ga ik lekker buiten zitten, genieten van de tuin, een biertje, soms een lekker hapje en uiteraard mijn haakwerk erbij. En als je dat dan zo bij elkaar ziet, is het toch een heerlijk relaxed plaatje :-)

Because it’s pretty hot during the days, the evenings are also hot and sultry. I don’t love the extreme heath, so in the evening I finally think it’s good to do stuff. So I go and sit outside, enjoy my garden, have a beer, sometimes with a lovely snack and ofcourse, have my crochet with it. As you can see, it’s a nice and relaxed picture :-)

Vorige week was ik in Emmeloord bij Lavira om leuke nieuwe wolletjes te kopen. Hier heb ik ook de Beijer Populair Perle acryl gekocht voor het nieuwe project. Het is echt een superleuke winkel, zoveel kleuren en zulke mooi wol! En het beste is, je kunt alles ook gewoon online kopen :-)Ik heb gevraagd of ik wat foto’s mocht maken, als kleurinspiratie en voor mijn blog. En dat mocht, dus bij deze een paar mooie plaatjes van alle wolpracht!

Last week I was in Emmeloord at Lavira to buy some nice new wool. There I bought the Beijer Populair Perle acrylic for the new project. It’s such a nice shope, so much colours and such nice wool! And the best thing is, you can even buy everything online! :-)I asked if I could take some pictures as inspiration and for my blog. And I could, so here are some pretty pictures of all that woolly goodness!

Meer foto’s in de gallery/More pictures in my gallery