Colourful Creativity Blog

Afgestudeerd!/Graduated!

Eindelijk weer tijd om te bloggen. De afgelopen anderhalve maand was ik namelijk heel erg druk met het schrijven van mijn scriptie. Een heftige klus, die veel energie heeft gevergd. Maar het resultaat mag er nu zijn, ik ben klaar! Ik ben afgestudeerd en mag mezelf nu doctorandus noemen.

Finally time to blog again. The past month and a half I was very busy with writing my master thesis. A big job, that cost me a lot of energy. But with a good result, I’m done! I graduated and can call myself a master of science.

Nu dus eindelijk weer tijd voor mezelf en voor leuke dingen. Dus ook weer tijd om kralen te maken en te haken. En te bloggen natuurlijk!

So finally some time for myself and for fun things. So time to make beads and to crochet. And ofcourse to blog!