Colourful Creativity Blog

Weer terug/Back again

Al weer ruim 2 weken zijn we terug van vakantie. Maar de 2 weken totaal zonder internet zijn erg goed bevallen en daarom lukte het bloggen ook niet zo heel erg.
De vakantie was heerlijk! Lekker met z’n tweetjes met de auto door Duitsland crossen :-)
We zijn een week in Lauscha geweest, waar ik mijn glasverslaving nog even lekker kon voeren. We hadden heerlijk weer en hebben ook flink genoten van prachtige wandelingen. Ook heb ik een off-mandrel workshop gedaan. Als kadootje voor mijn afstuderen :-DHet was ontzettend gezellig met vriendinnen en bekenden, Nathalie die toevallig ook daar was, Carol Anne en Ulla die ik in juni had leren kennen. Ook leerde ik daar Melissa uit Canada kennen. Echt ontzettend leuk hoe makkelijk je contact maakt als je dezelfde passie hebt.

We’re already home for a little over 2 weeks, but the 2 weeks without internet were really nice, so that’s why I didn’t get to my blog yet.
The vacation was great! Just the two of us with our car racing through Germany :-)
We went to Lauscha for a week, where my glassaddiction had been fed a little extra. The weather was great and we really enjoyed beautiful walks. I also did an off-mandrel course, a little gift to myself for graduating :-DIt was really nice with friends, Nathalie was there too coincidentally, Carol Anne and Ulla, which I met in June. And I met Melissa from Canada. It’s so nice how easy you connect when you have the same passion.

In het weekend zijn we naar Wertheim gereden voor het glassymposium. Ook hier weer veel nieuwe vrienden gemaakt en veel leuks gezien. Hierover zal ik nog een aparte blog schrijven.

In the weekend after that we drove to Wertheim for the glass symposium. I also made lots of new friends there, and there were so much nice things to see. But I’ll write about that in a separate blog.

Daarna zijn we doorgereden naar Winningen aan de Mosel. Een glasloos weekje nog ;-)Ook hier hebben we heerlijk gewandeld, lekker genoten en leuke uitstapjes gemaakt. Kortom een heerlijke vakantie, waar we nog met veel plezier aan terug denken.

After that we drove to Winningen an der Mosel. A week without glass ;-)We had very nice walks here too, enjoyed and relaxed and made nice trips. All in all it was a great vacation.