Colourful Creativity Blog

Fritarmband/fritbracelet

Een tijdje geleden heb ik mijn frit weer eens tevoorschijn gehaald. Ik had een leuk idee voor een armband, dus ik moest ook gelijk een setje maken. Een uitdaging voor mij… Het bleek erg leuk te zijn en ik hoop hier binnenkort meer van te kunnen laten zien. Deze armband was een kadootje voor mijn afstudeerbegeleidster. Eens iets anders dan de standaard fles wijn :-)De kralen zijn gemaakt met CIM desert pink en Val Cox Gold Pink frit.

A little while ago I got out my frit again. I had a nice idea for a bracelet, so I had to make a set. A big challenge for me… I was actually pretty nice to do and I hope to show more of this soon. This bracelet was a gift for my supervisor. Something totally different from the standard bottle of wine :-) The beads are made of CIM desert pink and Val Cox Gold Pink frit.