Colourful Creativity Blog

Ripple update

Naast het glaskralen maken en verbouwen ben ik ook nog steeds aan het haken. Aangezien ik al een aantal keren de vraag heb gekregen hoe het met mijn dekentje is, hier ook maar eens een update over. Het gaat namelijk heel goed met de deken, hij is al lekker warm en is heerlijk om mee bezig te zijn ‘s avonds als ik op de bank zit tv te kijken. Hij is zeker nog niet klaar, ik wil er een lekkere grote deken van maken, maar we zijn al een heel eind in de richting.

_Besides making glassbeads and renovating, I still occasionally do some crochet. Since I’ve got some questions about my blanket and how far along I am, it really is time to write an update about it. The blanket is coming along very nice, it’s already nice and warm and it’s wonderful to crochet in the evening, while sitting on the couch and watching some tv. It’s not finished by far, because I want to make a nice big blanket of it, but we’ve come a long way already.

_

_

_