Colourful Creativity Blog

Testing 1, 2, 3

Zo, eindelijk een nieuwe layout op mijn blog en dat niet alleen, ook nieuwe software! Dat moet natuurlijk even getest worden. En belangrijker nog, geshowd 🙂 Er zitten in deze software veel meer functies, dus je kunt je nu per e-mail abonneren op mijn blog, via Google volgen en mijn flickr-foto’s staan nu ook aan de zijkant.

_Finally I found a nice new design for my blog and not only the design changed, also the software! So I had to test that ofcourse. Even more important, it has to be shown 🙂 This software has way more options than my old one, so now you can subscribe to my blog by e-mail, follow me through Google and I added my Flickr-photo’s on the side.

_

Ook heb ik gelijk nog een update van de afzuiging. We hebben hard gewerkt dit weekend 🙂 De afzuiging is klaar, we hebben vandaag de afsluiters erin gemaakt en de “trechters”. Nu kunnen worden beide branders efficient afgezogen en ik kan weer kiezen welke brander ik wil gebruiken, zonder na te denken over de afzuiging.

And I also have an update of the ventilation. We’ve been working pretty hard 🙂 My ventilation is ready now, we put in the valves and funnels. So now both torches have efficient ventilation and I can use both torches without having to think about the ventilation.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals te zien op de foto heb ik de werkplek ook al goed in gebruik genomen… het is er al niet meer zo netjes als op de vorige foto’s 😉

As you can see in the new photo I started using the new workbench already… it’s not so tidy anymore as on the last photo’s 😉