Colourful Creativity Blog

Beginnersworkshop/Newbie workshop

Afgelopen zondag heb ik mijn vuurdoop gehad wat betreft het geven van een beginnersworkshop in mijn nieuwe atelier. En ik kan alleen maar zeggen dat het ontzettend leuk was en super goed ging!

Mijn leerling was een vriendin die zelf juf is geweest en die bereid was om als proefkonijn te dienen voor mij om de door mijzelf opgezette workshop te testen.

Ze was bij de eerste kraal gelijk enthousiast en bleek een waar natuurtalent, ik ben heel erg trots om hierbij de foto van de door haar gemaakte kralen te showen. Ik moet nog een paar dingen aanpassen aan mijn opzet en dan zal ik de workshop via mijn website gaan aanbieden!

Last sunday I gave my first newbie workshop ever in my new studio. And all I can say is that I loved it and it was great!

My student was a friend who has been a teacher herself and she was fine with being testperson so I could test the workshop I designed for beginners. _

She was enthusiastic from the start of the first bead and had so much fun. She was a real natural! So I’m really proud to show a picture of the beads she made. I have to tweak the workshop a little bit but soon I will present it through my website!_

_

_