Colourful Creativity Blog

Quilt

Na de preview vorige week hebben jullie natuurlijk nog tegoed wat het is! Bij deze dus, het is een heus quilt! Op naailes doet bijna iedereen het en ik was de enige die dat nog nooit gedaan had. Toen begon het natuurlijk te kriebelen, ik heb zelf de kleurpotloden gepakt en gekeken hoe ik een mooie Chakra-quilt kon maken voor op het logeerbed. Hier heb ik vanaf mijn atelier uitzicht op, dus dan ziet zo’n bed er ineens heel vrolijk uit. Ook is dat de plek waar ik wil gaan mediteren, dus hij past er heel goed bij. Hij is bijna klaar, dus het tadah-moment zal binnenkort komen 🙂

After the preview last week I have to tell you what it is! So here it is, it’s a quilt! At sewinglessons everone makes quilts, I was the only “quilt-virgin”. So I really had to try one. I took out my pencils and started drawing for a nice desing for my Chakra-quilt that will fit my guest bed. Since I can see the bed from my studio I like it that it is a cheerful quilt. It will also be the place for me to meditate so it really fits there. It’s almost finished, so soon there will be a big tadah-moment 🙂

_

_