Colourful Creativity Blog

Taart!/Cake!

Gisteren heb ik een ontzettend gave workshop gevolgd, die al heel lang op mijn verlanglijstje stond, taart versieren. Deze workshop heb ik kado gekregen voor mijn afstuderen en na even rondvragen heb ik aardig wat vriendinnen enthousiast gemaakt om gezellig mee te gaan.

Vooraf hebben we een heerlijke high tea gehad, we hadden allemaal wat lekkers meegenomen. En toen dus naar Lotterose Fancycakes voor de workshop. Hieronder enkele foto’s van de workshop en de resultaten. Het was ontzettend gezellig en we hebben enorm gelachen en genoten! Dankjewel dames voor het extra leuk maken van mijn onwijs gave kado!

Yesterday I had a very cool workshop, that was on my wishlist for quite a while, decorating a cake. I got this workshop for graduating from university last August and after a little asking around there were quite some friends enthusiastic to join me in this workshop.

_First we had a lovely high tea, we all made some nice treats. And then we went to Lotterose Fancycakes for the workshop._

Below some photos of the workshop and the results. It was really great, we laughed a lot and really enjoyed it! Thanx ladies for making this great gift extra special!

High tea_

_

Versieren/Decorating

Mijn kleurrijke en creatieve taart/My colourful creativity cake

Meer foto’s zijn hier te vinden.

_More photos can be found here._