Colourful Creativity Blog

Vrolijk pasen/Happy easter

Vrolijk pasen allemaal! Met dit heerlijke week vergeet ik haast om te bloggen en om achter de brander te kruipen. Ik zit vaak buiten of ben in en om het huis bezig met opruimen en schoonmaken…

Gisteren en vandaag heb ik lekkere paascupcakes gemaakt. Hier 2 foto’tjes. De eersten zijn met marsepein vogelnestjes, de andere met botercreme. Inmiddels zijn ze allemaal al op, maar gezien het succes ga ik dat wel vaker maken 🙂

Happy easter everyone! With the great weather over here I almost forget to blog and to torch! I’m outside a lot more and do a lot chores around the house, like cleaning and tidy up the house a bit…

Yesterday and today I made very nice eastercupcakes. Here are 2 pics. The first ones were with marzipan birds nests, the other ones are with buttercream. They are all gone, but since they were a big hit I’ll make them more often 🙂