Colourful Creativity Blog

Hammer time!

Voor de oudere jongeren onder ons vast een bekende titel van een lied uit onze jeugd, maar in dit geval was het voor mij fysiek hammer time. Helaas moest ik wel heel voorzichtig hameren dus geen goed moment om er eens ff lekker op los te meppen. Ik heb namelijk mijn eerste eigen zilveren hanger gemaakt en aangezien de kraal op het draad zit tijdens het hameren, moet dat toch wel heel voorzichtig. Hierbij een foto van het resultaat 🙂

For all readers that are still feeling young at mind, but are not so young at age anymore (near 30-ish) probably know this song from our childhood, but in this case it was physically hammer time for me. Unfortunately I had to be pretty careful so it wasn’t the best time to get out my aggression. I made my first hand made silver pendant and because the bead is already on the wire while hammering, it has to be done very cautious. Here the result 🙂