Colourful Creativity Blog

Kerstballen breien/Knitting Christmas ornaments

Afgelopen week heb ik bij het museum Twentse Welle samen met een vriendin een workshop kerstballen breien gevolgd. Even een gezellig uitstapje in deze k*tperiode. Het was ontzettend gezellig en heel erg leuk om te doen. Hieronder vooral foto’s en weinig tekst, daar we er hier even doorheen zitten. Gisteren weer een domper gehad, de scan is pas woensdag en dan zou ook de operatie zijn, dus wat nu? Afwachten weer tot maandagochtend dus, dan zal er weer een telefoontje komen over hoe en wat…

Last week my friend and I joined a workshop in the local museum to learn how to knit Christmas ornaments. Just a little relaxing trip in this crappy period… It was great fun to do. Below mainly pictures and little text, we’re feeling kinda numb here. Yesterday we had another setback, the scan will probably be Wednesday and so we thought would the surgery, so now what? Waiting again till Monday morning, for another phone call about how this is solved…

Het begin is gemaakt/The start

Voor het eerst werken met 2 kleuren!/Working with 2 colours for the first time!

Klaar/Finished 🙂

En voor de liefhebber die het ook eens wil proberen de boekentip 🙂

And for whom I made enthusiastic, this is the book 🙂