Colourful Creativity Blog

Wachten/waiting…

Wachten is iets wat we momenteel heel veel doen helaas… de afgelopen 2 weken stonden in het teken van wachten op de operatie van morgen voor manlief, vandaag zouden we daarover gebeld worden hoe laat deze zou zijn. Maar helaas ging gisteren de telefoon al met de mededeling dat de operatie morgen niet door zal gaan. De opererend arts had het dossier gelezen en vond dat manlief toch echt eerst door een scan moest om uit te sluiten dat er elders uitzaaiingen zijn. Als dat zo mocht zijn, is de operatie namelijk zinloos. Deze scan wilden wij eigenlijk al heel graag en hier wilden we na de operatie dan ook naar vragen. We zijn hier dus wel blij mee. Ook met de doortastendheid van de arts. Deze verontschuldige zich ook nog wegens de termijn waarop er afgebeld werd… de nieuwe datum is nu ook al bekend, mits de scan goed is en deze nog voor volgende week woensdag kan plaatsvinden. Dus we wachten weer op een telefoontje over wanneer de scan gaat zijn… wachten, wachten, wachten…

Waiting is something we have to do a lot at the moment unfortunately… the past 2 weeks were all about waiting for DH’s surgery that was scheduled for tomorrow and today we should have been called about what time we had to be in the hospital. But unfortunately yesterday the phone rang to say that the surgery was cancelled. The surgeon had read the file and wanted DH to go through a scanner to exclude any other metastases in his body. If that would be the case, the surgery would be of no use. This scan was something we wanted too, and we wanted to ask about after the surgery. So we are happy with this. Also with the thoroughness of the surgeon. He even apologized because of the short term of cancellation… The new date is already set, if the scan turns out okay it will be next Wednesday. So we have to wait again for a phone call about when the scan will be… waiting, waiting, waiting…