Colourful Creativity Blog

Onderzetters/Coasters

Naast mijn granny a day haak ik ook nog steeds andere dingen. Dit keer waren het bloemenonderzetters na de vraag van een vriendin of niet wat mooie kindvriendelijke onderzetters kon maken voor hun nieuwe salontafel. Ze vond de mijne zo leuk, maar ik wilde graag een ander patroontje proberen en dat werden deze bloemenonderzetters.

Besides my granny a day I’m also crocheting other things. This time I made flower coasters after a friend asked me if I couldn’t make here some nice childfriendly coasters for their new coffeetable. She loved mine, but I wanted to try a different pattern and it resulted in these 🙂

Een mooie regenboog, helemaal waar ik van hou 🙂

A beautiful rainbow, just the way I love it 🙂

__

Een mooie stapel onderzetters, laat de visite maar komen en wat drinken 😉 Sinsdien deze heb ik er nog veel meer gehaakt om een kleine voorraad aan te leggen, in deze maat, maar ook met een iets dikkere katoen voor XL-onderzetters. Binnenkort wil ik een shopje openen, maar ik ben er nog niet over uit wat nou de beste plek is. Etsy, Twinkelstyle of misschien toch een eigen webshop. Iemand tips?

A nice stack of coasters, let the visiters come and have a drink now 😉 Since then I’ve made a lot more of these to build up a little stock, in this size, but also with a little bit thicker cotton for XL-coasters. Soon I want to open a little shop, but I’m not sure where to do that. Etsy, Twinkelstyle or maybe my own webshop. Somebody has any good tips?