Colourful Creativity Blog

Alpe d’Huzes

A.s. woensdag en donderdag is er weer Alpe d’Huzes. Een jaarlijks terugkerende actie waarbij mensen gesponsord meerdere keren de Alpe d’Huez gaan beklimmen per fiets. De opbrengst hiervan gaat naar het KWF kankerbestrijding. Gezien onze eigen strijd vorig jaar uiteraard een heel goed doel. Iets waar je niet bij stil staat als je gezond bent, maar als je geraakt wordt door de ziekte toch even wat meer bij stilstaat. Heel erg bijzonder dus dat iemand uit onze eigen vriendengroep mee gaat doen met deze geweldige actie. Mede door/voor ons.

Daarom willen wij iets terugdoen voor hem. Wij sponsoren hem uiteraard, maar meer is natuurlijk altijd beter. Dus vandaar dat we ook een beetje reclame willen maken voor hem en omdat het toch wel heel erg bijzonder is dat hij dit gaat doen. Hij is inmiddels al onderweg naar Frankrijk om even een trainingsrondje te kunnen doen en te voelen hoe het zal zijn a.s. donderdag als hij “voor het echie” moet 😉

Je kunt hem sponsoren en volgen op via deze link: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl … rik-jonker

En niet geheel onbelangrijk om te vermelden natuurlijk, hoe gaat het nu met ons en vooral manlief… vorige week woensdag is hij door de pet/ct-scan gegaan en vanmorgen kregen we de uitslag. Hij is helemaal schoon! We zijn zo opgelucht, het zijn echt zulke enorm spannende dagen als je moet wachten… pfff.

This Wednesday and Thursday there is Alpe d’Huzes again. A yearly event where people get sponsored to ride the Alpe d’Huez multiple times on a bike. All this to fight cancer. Because of our own battle last year we think this is something we really should encourage. Something you don’t think of when you are healthy, but if you get touched by this disease you think about it a lot more. So it is very special that someone in our group of friends is going to participate this great initiative. Partly because of/for us.

That’s why we want to do something for him in return. We sponsored him of course, but more is always better. So that’s why we’re giving him some publicity, because we feel it is very very special what he is going to do. By now he’s on his way to France already, so he can feel how the Alpe feels and train a little before he’ll have to perform this Thursday 🙂

_You can sponsor him and see how he’s doing on this page: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl … rik-jonker_

And not unimportant either to mention, how are we and specially how is DH doing… last Wednesday he had a pet/ct-scan and this morning we got the result. He’s clean! We are so relieved, it were such nerve wrecking days if you have to wait… pfff.