Colourful Creativity Blog

Ameland

Al weer een maand voorbij zonder blogs, wat vliegt de tijd, helemaal als je veel van huis bent. Daarom nu even inhalen wat er afgelopen maand allemaal gebeurd is.

Allereerst even terugkomen op de Alpe d’Huzes, Jorik, onze held is 3 keer de berg opgefietst. Die respect voor zijn daad en aan de verhalen te oordelen was het loeizwaar. We hebben er al over gepraat om eventueel volgend jaar zelf mee te doen, maar dan niet fietsend, maar lopend. We hebben gezien dat er meer waren die dit deden. We moeten onze gezondheid even verder afwachten, maar denken hier absoluut over na.

Na de goede uitslag van vorige maand, hadden we gelijk van een lang weekend weg genoten. Lekker uitwaaien op Ameland, gekregen van onze ouders om even alles van de afgelopen maanden los te kunnen laten. We hebben hier heerlijk genoten. Ameland is geweldig, je bent echt weg van het vaste land en op een eiland is het gevoel van vakantie enorm.  We hebben heerlijk gewandeld, gefietst en gegeocached. We hebben prachtig weer gehad, maar ook enorme regenbuien en windkracht 6.

Waddenzee

Noordzeestrand met windkracht 6

Geocachen 🙂

We hebben flink gevierd met prosecco, lekker uit eten gaan en genieten van de prachtige natuur. Ook was er een oldtimer weekend, dus we hebben prachtige oude auto’s gezien en de paarden reddingsboot werd gedemonstreerd.

Tevens heb ik lekker geshopt en mezelf getrakteerd op een geweldige nieuwe tas en wat Noosa-Amsterdam chunks en 2 nieuwe armbanden. Inmiddels ben ik hard aan het werk voor het winkeltje waar ik de Noosa spullen kocht, want zij gaat deze exclusieve chunk met een zeehondje verkopen. Dus als je deze chunk wilt kopen, zul je toch echt naar Ameland moeten, naar Bij Risje in Hollum.

Nu was Ameland niet mijn enige lange weekend weg deze maand, ik was ook nog in Berlijn. Maar daarover meer later deze week! 🙂