Colourful Creativity Blog

Kittens!

Morgen is het dan eindelijk zover, we kunnen onze kittens ophalen! We hebben hier de afgelopen dagen heel hard gewerkt om de kamer en het huis katveilig te maken. Hopelijk vinden ze het hier leuk en settelen ze een beetje snel! Hier een paar foto’s van de kattenkamer en de rest van ons kluswerk.

Finally tomorrow we can get our kittens! We’ve been really busy that past few days to get the room ready and the house cat proof. We really hope they will like it here and settle in quickly! I’ve added a few photos of the cat room and our handy work.

De zelfgemaakte bank met opbergruimte die we gemaakt hebben van de oude kleerkast. The handmade couch with storage room we made from an old wardrobe.

De weggeef-actie op mijn Facebook pagina is al verzonden, het is gewonnen door Inge de Haan-Bennebroek, en toevallig was ze ook nog jarig afgelopen week. Dus dubbel feest. Ik heb van de pinguinkraal een mooie tas/sleutelhanger gemaakt.

The give away on my Facebook page has been sent already, it has been won by Inge de Haan-Bennebroek, and coincidence was that it was also her birthday this week. So double the fun. I made a nice key chain from the penguin bead 🙂

pinguinhanger
De komende dagen hoop ik veel tijd met de kittens door te brengen, dus waarschijnlijk zal het volgende bericht ook weer veel foto’s bevatten van onze knuffeltjes 🙂

The next few days I hope to spend as much time as possible with the kittens, so probably the next blog will be one with lots of photos of our cuties 🙂

XoXo,
Carolien