Colourful Creativity Blog

Curve Collective Festival

cc1

Afgelopen zaterdag was het zover, het Curve Collective Festival in Almelo. Ik verheugde mij hier al tijden op, een festival met een positieve kijk op de curvy vrouw. En positief was het zeker! Er waren veel leuke en interessante stands, workshops, modeshows en mensen. Ik heb heel veel leuke mensen ontmoet en leren kennen en zelfs mogelijk ook mooie samenwerkingen in het vooruitzicht!

cc2(foto’s door Jan Bril en Jacques Eding)

Ik volgde een mini-workshop catwalk & empowerment van Mireille Bruin, waar ik nu dagen later nog steeds van onder de indruk ben. Wat een powervrouw! Echt een groot voorbeeld! Elke keer als ik eraan terugdenk voel ik weer hoe het was om op de catwalk te lopen, onwijs gaaf!

Ook werd ik nog even bijgewerkt qua make-up. Zoals ik onlangs al schreef, wil ik graag eerst make-up proberen voor ik het koop. Helaas ook in dit geval was het petrol-kleurige oogpotlood niet geschikt.

Ik ben er in ieder geval wel over uit, volgend jaar ga ik zeker weer naar het Curve Collective festival! Wie gaat er mee? 🙂

cc_opbrengst

En dan nog de teaser van vorige keer, bij thuiskomst bleek mijn pakje met catania aangekomen! Altijd leuk 🙂 En ook een bos bloemen, als attentie omdat een pakketje met Stender bier van Trnd niet was aangekomen en daarbij een cadeaubon van 10 euro van AH, om alsnog Stender te kunnen kopen en proeven 🙂 De popcorn met smaakjes kocht ik op het festival, voor Robbert bij the popcorner. En de mooie armbandenset kocht ik bij Siervol! Het BB magazine kreeg ik bij het naar huis gaan, superleuk! En de nagellakjes kreeg ik per post, een cadeautje dat ik bij een jurkje kreeg dat ik ooit besteld heb. De nagellak was niet op voorraad, maar werd nagezonden en kwam dus afgelopen zaterdag ook! Dus een heel leuke opbrengst van een hele leuke dag 🙂

XoXo,

Carolien