Colourful Creativity Blog

Week 28

2013-07-08 12.38.49

Een week die begon met een stukje klein geluk, heerlijk de was buiten hangen in de tuin. Toen overviel het me even, wat een heerlijk moment! Echt genieten!

misc

Ook genoot ik van het buiten zitten met een boek, ik vroeg een vriendin om een boek voor mij te lenen bij de bieb. Ik ben zelf geen lid, omdat ik eigenlijk nooit wat kan vinden daar en niet snel genoeg lees. Nu in de zomer is de leentijd iets langer en dit boek wilde ik graag gewoon 1 keer lezen en dus niet kopen. Ik ben erg benieuwd! Ik skypte afgelopen week voor het eerst, met Leontine van Marlevi.nl Onwijs gezellig, we hebben 1,5 uur gekletst! Ze stuurde me dit geweldig leuke pakketje. Ik mag de producten gaan testen en reviewen voor de blog! Ook telde ik weer eens drukkers, 1000 stuks… leuk joh! En de kittens, echte pubers momenteel! Boeven tot en met! Lekker eigenwijs en lekker hangen en slapen. Maar ‘s morgens miauwen ze ons tegenwoordig gewoon wakker en vallen ze degene die de deur opent bijna aan voor knuffels en aandacht. Bizar hoe ze ons in een kleine 9 a 10 uur zo kunnen missen!

looks

Aangezien ik beauty dingetjes ga proberen, moet ik ook leren hoe te fotograferen. Dus ik probeerde al een boel uit, ooglooks met oogpotloden, full face foto’s en ik droeg nieuwe kleding, een gave doorzichtige top van Curve Collective. En mijn jurk van Lanzarote kon ik met het mooie weer ook weer aan. Oh en ik heb weer eens blonde plukjes laten maken door de kapster, heerlijk zomers! Al zie je het op de foto nauwelijks, ze zitten heel mooi natuurlijk, pas als ik het zeg valt het op dat het er zit bij de meesten. Zoals manlief zei, het is net of je een dag aan het strand bent geweest πŸ™‚

foods

Er stond natuurlijk ook weer lekker eten op tafel. Ik dopte de doperwten lekker ff in de tuin, maar vergiste me nog even in de zonkracht. Na een half uurtje was ik gewoon al rood! Gelukkig niet verbrand en was ik ‘s avonds gewoon leuk verkleurd, maar toch. Ik maakte er een lekkere risotto mee. En we aten mexicaanse couscous salade naar dit recept. En vrijdag gingen we eindelijk weer eens uit eten bij Yuen’s oriΓ«ntal, heerlijk altijd en hun nieuwe restaurant is erg mooi geworden! Ik ben dol op dim sum, dus was heel blij dat we dat vooraf kregen. Ik wil ze binnenkort eens zelf proberen dus als iemand tips heeft voor een goed recept, hou ik mij aanbevolen!

prettythings

Deze week ook weer mooie dingen te showen, mijn bij wondervol.nl gewonnen lounge suit van Rinchen Tsomo kwam binnen. Wow! Wat heerlijk zit dat! Echt een superzacht stofje en zo comfortabel! Bij Kruidvat kocht ik een setje jampotjes en een kleuren-ledlamp. Leuk voor in een hoekje van de kamer voor wat extra sfeer πŸ™‚ En ik kocht een geweldig nachthempje, ik liep langs de winkel en viel er gelijk voor. Maar er was er nog maar 1, die op de pop zat, dus ik dacht ja gaat hem niet worden. Bleek het toch mijn maat! En met 50% korting! πŸ™‚

haakdag

Vandaag was ik naar een haakdag in Wolvega. Met een aantal dames twitteren we er lustig op los en het leek ons leuk om af te spreken. Dus zo geschiedde, allemaal namen we wat lekkers mee, ik een fruitsalade en oreobrownies en we haakten en kletsten wat af! Ook kwamen er 2 lieve babies mee en 1 man durfde ook mee te komen πŸ˜‰ Het was echt supergezellig!!! Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar! πŸ™‚

XoXo, Carolien

Ps. Voor wie het nog niet gezien heeft, mijn eerste DIY blogpost op marlevi.nl is onlangs geplaatst, simpele oorbellen om zelf te maken: http://www.marlevi.nl/?p=13474

Ps2. In de sidebar is er nu ook de optie om je per mail te abonneren, zodat je een mailtje krijgt als er een nieuw bericht op de blog verschijnt, handig toch? πŸ™‚