Colourful Creativity Blog

Moestuinmaandag 22 juli

voortuin

Een warm weekje in de tuin, waarin vooral water gegeven werd. Zoals jullie gisteren al konden zien staat er aardig wat leuks in bloei. Ik heb de planten in de tuin niet kaalgeplukt uiteraard, dus de voortuin ziet er ook nog geweldig uit. Ik ben zo blij met de Annabelle! En de vlinderstruik begint te bloeien, al zit hier, net als op de dahlia’s en vele andere planten luis op 🙁 Ik heb nog geen werkende remedie helaas… en ik snap ook niet hoe het komt 🙁

achtertuin

Achter groeit vooral veel onkruid… maar daartussen groeien mijn fijne zelfgezaaide plantjes ook goed hoor! Er zitten veel bloemen in de pompoenen, althans bloemen, knoppen nog maar. Bloemetjes in de tomaten komen nu ook en de komkommer staat vol in bloei. Ik ben erg benieuwd of die ook vruchten gaat vormen, wat tot nu toe zie ik nog niets…

De munt groeit goed, en de aardbeien krijgt steeds meer uitlopers. Ik moet echt een plekje zien te vinden voor dat spul binnenkort! En waar ik de afgelopen weken steeds zei dat mijn marigold het zo leuk deed, had dat dus de daisies moeten zijn. Ik kwam er vandaag pas achter dat de daisies zo leuk bloeiden… ach je de beginnende tuinvrouw he?! 😉

Fijne week! Succes met genoeg water geven tijdens de hittegolf.

XoXo,

Carolien

Moestuinmaandag is een initiatief van Hollandse klei.