Colourful Creativity Blog

Week 29

2013-07-20 20.56.09

Weer een week voorbij, niet al te druk, niet zoveel foto’s. Ook wel eens lekker ๐Ÿ™‚ Hierboven het resultaat van een strooptocht door de tuin, de eerste lathyrus, enkele daisies, vlinderstruik, even de juisten uitgezocht zonder luis… en mijn mooie hortensia. En ook nog wat lief kleinbloemigs, onkruid, maar goed, staat best leuk als opvulling toch?!

outfits

Waar ik iedereen zaterdag al lekker mee maakte, de outfit foto’s! Ik gooide mijn principes overboord toen ik de mail van Miss Etam zag met een geweldige jumpsuit. Ik moest en zou hem passen en na een rondje digitaal shoppen zag ik ook een supergave broek met print. Ook zo’n vooroordeel van nee dat draag ik echt niet! Ook overboord ermee en aanpassen. En de korte broek, al jaren niet meer in mijn kast te vinden, werd ook gepast. Alle drie mochten ze mee, want wat gaaf allemaal! En die jumpsuit wat zit dat comfortabel! Er moet nog een hempje onder en een sweetie, maar dat ga ik zeker de komende warme dagen dragen! Oh en ik zie nu dus duidelijk dat ik ondanks de extreme naturel look met alleen mascara en wenkbrauwpotlood, wel ff een lipglossje of stiftje mag dragen… ach ja de zondagochtend net uit bedlook zullen we het maar noemen ๐Ÿ˜‰

shoppen

Het was lang geleden dat we op zaterdag even naar de markt konden, het voelde echt heerlijk om samen even voor de leuk op stap te zijn. Ik zag een kraampje met Churros staan, iets wat ik al op veel plaatsen voorbij zag komen, maar nog niet geproefd had, dus dat moest er nu maar van komen natuurlijk! Ik vond het lekker, voor een keertje. Niet echt bijzonder dus. Wat ik dan weer wel heel erg lekker vind, is deze Hongaarse specialiteit, ik wist niet dat het op de markt stond! En dat is stiekem maar goed ook, zo blijft het namelijk extra bijzonder en lekker ๐Ÿ˜‰

Verder kochten we niet veel, ik ruilde 2 oogpotloden om, omdat ik er traanogen van kreeg, hopelijk krijg ik dat van de nieuwe niet. Bij Etos was een leuke aanbieding voor alle Bourjois oogmake-up en ik sneakte een nagellakje van 1 euro mee. Bij Xenos haalden we een leuk groen windlicht, maar het was vooral gewoon lekker even saampjes iets leuks doen. Echt genieten! Later die middag gingen we nog even tanken en langs de drankenhal in Gronau, laat nooit 2 bijzonder bierliefhebbers zonder toezicht in een drankhal ๐Ÿ˜‰ We kwamen met veel lekkers thuis, ook nog een fles Aperol, lijkt me erg lekker en een fles Licor 43, jammjamm! Woensdag shopte ik al even bij Rituals in de opruiming, ik ben echt dol op Rituals, ze hadden ruim 50% korting dus ik gaf mezelf even wat leuke cadeautjes. Een handcreme, nagellakje voor nailart en een mooie lipgloss. En ik kreeg een pakketje met nailart spulletjes, binnenkort ga ik oefenen en het resultaat zal dan zeker geshowd worden ๐Ÿ™‚

bbq

Culinair gezien een rustige week, al hebben we wel heerlijk gebbqt. Ik wilde dat eigenlijk doen als de tuin af was en had er weinig zin in zo met uitzicht op de puinhoop. Dat heb ik maar opzij gezet, want als pas 31 augustus het terras gelegd kan worden, moeten we nog wel heel lang wachten! Kortom, gewoon net doen of je gek bent, bbq tussen het onkruid en lekker genieten van samen buiten eten. Dat hadden we ook wel even nodig dinsdag, het was dus heel erg fijn.

foodz

Verder hadden we vooral gezond en makkelijk eten deze week. Veel fruit, ik ben dol op frambozen en weet nu heel zeker dat we die nog in de tuin moeten zetten straks! Ik maakte aardbei-abrikozen jam, met minder suiker en genoeg gelfix, hij is flink stijf, iets wat mij eigenlijk nooit lukt, meestal is het te vloeibaar. Verfrissende drankjes maakte ik ook, zelfgemaakte ijsthee en water met een smaakje (hier vind je leuke recepten). Komende week zal het niet heel anders zijn, creatief en gezond koken en vooral makkelijk. Ik heb al wat ideetjes, hopelijk lukt het met de hitte dat te maken ๐Ÿ˜‰

overig

En dan hebben we altijd nog de categorie van alles en nog wat, inclusief onze lieve schatjes. Die schatjes die deze week tot 3 keer toe de orchideeรซn omgooiden. Wonder boven wonder zijn de potten nog heel, maar de vensterbank is nu leeg, ik heb er geen zin meer in. De orchideeรซn staan bovenop de kast, waar ze niet kunnen komen, hoop ik… Maar verder zijn ze heel lief zoals je ziet ๐Ÿ˜‰

We speelden weer eens ouderwets een spelletje, helaas vonden we het allebei niet zo’n leuk spelletje dus mocht iemand het over willen nemen, slechts 1 keer gespeeld! Anders gaat het op MP. Ik kreeg manlief zijn oude telefoon en kreeg Candy Crush niet aan de praat, hij wel, dus ik heb een nieuwe telefoon! ๐Ÿ™‚ Binnenkort ook met een leuk hoesje ipv deze zwarte, lang leve Ebay. Ik wil het hele huis opruimen, maar dat gaat niet zoals vroeger, alle kasten uitpakken, puin berg maken en dan in de puinhoop zitten een tijdje. Nee nu gestructureerd, la voor la, deurtje voor deurtje. Ik begon bij mijn sokkenla. Ik had al allemaal nieuwe sokken gekocht, dus ik kon rigoureus te werk gaan. Iemand nog oude sokken nodig voor een creaprojectje? Het doosje met beautyspulletjes om te reviewen en fotograferen wordt steeds voller, dus ik heb vandaag maar eens foto’s gemaakt. Dan kan ik gaan beginnen met gebruiken en reviewen, binnenkort dus meer over deze producten op Marlevi.nl! Voor de theeswap via Twitter ben ik lekker aan het knutselen, zo kun je nog eens restjes ophaken. Ik ben benieuwd wat de ontvangers er straks van vinden. En tot slot nog een shopfoto van de A.ction. Tuinhandschoenen, beautyorganizer, gelstiften voor bij het freubelen aan de theeswap, een lekkere geurkaars en gewichtjes. Ze hebben een heleboel nieuwe fitnessspullen, oa. dus gewichten, maar ook een heuptasje, van die knijpgewichtjes en een stappenteller. En uiteraard flink goedkoop.

Nou dat was toch meer dan ik verwacht had! En dan vergeet ik nog bijna te vertellen dat er een nieuwe blog op Marlevi.nl staat: http://www.marlevi.nl/?p=13326

Rest mij jullie een fijne week te wensen, doe rustig aan met de warmte, dat ga ik ook doen! ๐Ÿ™‚

XoXo,

Carolien