Colourful Creativity Blog

Week 30

Een week met dieptepunten en hoogtepunten, gelukkig vooral de tweede soort. Maar de start was miserabel. Ik verrekte mijn rugspier op zondagavond. Ik kon geen kant meer op, lopen, zitten, liggen, niets meer. Wat een pijn! Nu ik dit schrijf kan ik het me niet meer voorstellen, omdat het nu weer een stuk beter is. Maar geloof me, ik heb op handen en voeten moeten kruipen om naar mijn bed te komen, ik stond op de tweede traptree van boven en kon geen kant meer op. Dus dan maar kruipend terug naar bed 🙁

Robbert was gelukkig extra lief deze dagen, waarbij het ook nog eens loeiheet was. Dat was een bijkomend voordeel, hij begon al vroeg met werken en was dus ook vroeg weer thuis. Daarbij kan ik slecht tegen de hitte, dus had ik me sowieso wel rustig gehouden en binnen opgesloten. Maar toch zou ik het graag volgende keer overslaan.

pijn

De katten kwamen lekker bij me liggen regelmatig, toch fijn wat gezelschap en ik kreeg een lekker ijsje in bed! Weer eens wat anders dan ontbijt 🙂 En toen ik dinsdag naar de vervangende fysio moest ging ik voor comfi, korte broek met shirt en gezien de warmte van 34 graden besloot ik mijn hoed op te zetten. Zo vaak krijg je de kans er niet voor. De flits kwam wel ff goed uit, zien jullie mijn met pijn vertrokken gezicht tenminste niet 😉

Gelukkig kon ik woensdag wel bij mijn eigen fysio terecht. Die had met 1 naaldje de boel weer in orde. Ik hou zo veel van haar, ook al ben ik bang voor naalden 🙂 Ze had mijn rugspier met 1 naald weer ontspannen en daarna nog wat andere spieren die ook verkrampt waren geraakt. Maar ik kon weer lopen zonder pijn! Wat een genot!

foods

Qua eten is het met warm weer altijd lastig, vind ik dan, dus we kookten vooral snel en eenvoudig. Maar wel erg lekker. 🙂 Toen het donderdag weer wat beter ging met mijn rug, maakte ik een massaman curry met rundvlees. Wat meer werk, maar wel heel lekker geworden!

groningen

Waar ik eerst de kans heel klein achtte, bleek het toch te lukken dankzij de fysio. Vrijdag gingen we lekker een dagje uit naar Groningen. Echt heerlijk even samen een dagje weg. We brachten boeken naar Books4life, een boekhandel die draait op vrijwilligers en de opbrengst gaat naar goede doelen, opgeruimd staat netjes 🙂 Verder snuffelden we lekker door de stad, dronken een biertje bij de drie gezusters en shopten bij Sostrene Grene! En tot slot aten we lekker sushi bij Okami. Op de terugweg stopten we nog even voor een kopje koffie/thee bij vrienden die ik via Twitter ken. Zo leuk om dat spontaan ff te doen. Het zorgde wel voor een bijzondere terugweg, aangezien er een truckers event was en de snelweg dus afgezet bleek toen we er weer op wilden draaien… We zijn er wel om thuis gekomen gelukkig 🙂

overig

Onze schatjes worden echt groot! Deze week zijn ze weer even op de weegschaal geweest, Leia is 2,1 kg en Binx bijna 3,0 kg. Waar ze toen we ze kregen andersom waren qua grootte en gewicht, is dat aardig bijgetrokken 🙂 Binx is ruim een kop groter dan z’n zusje. Maar wat slapen ze nog steeds lief samen, soms exact synchroon 🙂 Binx vindt de laatste de tv ook erg leuk, hij gaat echt met z’n neus in het beeld zitten zo’n beetje. Verder kreeg ik deze week mijn nieuwe jurk binnen, ik moet hem alleen wel repareren want bij het aantrekken gingen er gelijk wat kraaltjes af… niet zo handig met 2 poezen 😉 En daarbij ook een mooie sweetie. Met de warmte blijf ik wassen, dus ik bestelde er nog eentje bij. En een superlieve kaart kreeg ik ook! Het was wel de week van de openheid en blijkbaar waarderen veel mensen dat. Ik kreeg veel steun via mail, Facebook, Twitter, maar dus ook per kaart en per telefoon! Echt superlief! Zoals ik al zei, al kan ik maar 1 persoon helpen door open te zijn, dan is dat al voldoende. Blijkbaar zijn het er dus toch wel veel meer 🙂

Bij het boodschappen doen zag ik de Zokutools liggen, ver afgeprijsd, dus ik dacht die neem ik mee. Thuis bestelde ik de ijsmaker ook, stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en met wat kadobonnen hoefde ik er niet heel veel meer bij te doen. Dus komende week kunnen we ijsjes maken! Als iemand even tijd kan vinden, zou ik ook graag wat krijgen! Ik heb een leuke, maar drukke week voor de boeg namelijk, dus misschien dat de ijsmaker ff moet wachten.

De moestuin maandag is ook een dagje uitgesteld, maar die hou je dus nog tegoed! Wel een klein kijkje in de tuin… de achterburen hadden hun zwembad leeggemaakt… juist ja, dat liep bij ons in de tuin. Wat baalde ik zeg, want we moesten op dat moment een kuub zand verplaatsen van voor naar achter. En als het achterbuurjongetje dan met z’n wijsneuzigheid je nog gaat uitlachen van haha jullie hebben zeker lekker veel water in de tuin. Verwend nest… Ik zal blij zijn als straks het terras hoger ligt dan de gang!

XoXo,

Carolien