Colourful Creativity Blog

Moestuinmaandag 19 augustus

regen

Een natte moestuin vandaag. Het water achterin de tuin staat weer flink hoog, gisteren ook al. Er komen hier af en toe fikse buien over, met zo 3 cm water in 10 minuten. Dus niet vreemd dat het weer een zwembad is in de achtertuin. Nog 2 weken dan ligt het terras er als het goed is! Jippie, ik kijk er zo naar uit, eindelijk ruimte in de tuin om verder te gaan, dan kunnen we een nieuwe schuur kopen en planten halen voor in de tuin. Dan nog een pad en vlonders en de fijne grote bbq en loungebank, die laatste 2 zijn uiteraard de echte puntjes op de i, a girl’s gotta dream right 😉

bloemen

Er kwamen weer een paar bloemen uit, de cosmos is prachtig fuchsia roze/paarsig, de sierpeulen bloeien mooi en de bieslook die spontaan nog weer opkwam heeft ook een mooie bloem!

eetbaar

Het lijkt erop dat de pompoenen toch beginnen te groeien, in een halve week groeide de linker al een klein stukje. Zo leuk om te zien! De komkommer doet het ook goed, er zitten er meer dan 15 aan! En de aardbei had van schrik ook ineens weer 3 bloemen. Ben benieuwd! Wordt vervolgd…

XoXo,

Carolien

Moestuinmaandag is een initatief van Hollandse klei