Colourful Creativity Blog

Week 34

Sodeju wat een drukke volle week, kortom de week vloog voorbij. Het is al weer zondag!

Wat opvalt is dat er geen outfit foto’s zijn Ên geen look foto’s, mijn huid is om te huilen. Overal bultjes, vlekjes, roodheid, jeuk, echt om gek van te worden. Maar er blijven nog genoeg foto’s over, wees maar niet bang. Die telefoon van mij staat niet stil 🙂

creatiefverhuizen

Het was de week van de verhuizing van mijn schoonouders en van veel haken 🙂 Project hexagon van vorige week vordert goed zullen we maar zeggen. Maandag had ik even zin om de brander weer aan te steken, een paar Krala’s kwamen er uit mijn handen. Ach ja, het begin is er. ‘s Avonds pakte ik de auto voor een gezellige haakavond en ja, ik pakte dus de auto! Alleen, in de regen, lastig stukje op het eind en parkeren etc. En terug bracht ik gewoon ff iemand naar huis aan de andere kant van de stad… JEEJ! Ik at die avond heerlijke apple crumble en haakte al een aantal kleuren op. Deze hexagons gaan echt snel! Donderdag paste ik op bij het huis van mijn schoonouders, terwijl de nieuwe plavuizenvloer gevoegd werd en naaide ik in de zon in de tuin een aantal hexagons aan elkaar. Het dekentje begint langzaamaan groter te worden. Vrijdag werd er verhuisd, gisteren werd er uitgerust en toch ook nog wat geklust en vandaag werd er aan de eettafel gewerkt hier in huis om even wat uren van vrijdag in te halen en aan de eettafel bij de schoonouders Chinees gegeten. En de oplettende kijker ziet daar mijn mooie gehaakte onderzetters liggen! 🙂

foods

Het eten deze week was hoogstaand culinair heel onverantwoord… alle fastfood hier in de buurt hebben we zowat gehad. Chinees, patat en pizza. Gauw vergeten dus. Ik bakte voor de haakavond aardbeien-witte chocolade cupcakes, de zowel bij de koffie als als dessert zeer geschikt waren. Ik kocht lekkers bij de Hema, hieronder meer daarover en we dronken weer eens wijn uit de mooie kristallen glazen 🙂

kitties

Zoals gezegd kocht ik lekkers bij de Hema, ik zag er baklava en lekkere koekjes en ook tahini. Baklava heb ik jaren niet gehad omdat er altijd pistache in zit, hier niet dus! Jippie! En via Twitter kreeg ik toch eindelijk het blog notitieboekje, helemaal uit Noordwijk. Nogmaals dankjewel Marije! Leia en Binx hebben weer een groeispurt, Leia is ineens een stukje groter en haar vacht verandert. Vanmorgen en vanmiddag lagen ze heel lief naast mij te slapen terwijl ik aan het werk was. Het bedje op de stoel lig normaal ergens anders, ze liggen er haast nooit in, maar ik geloof dat het zo wel bevalt.

nagels

Naast haken, heb ik bij het oppassen donderdag ook een nailart uitgeprobeerd voor een DIY tutorial bij Marlevi. Ik laat hier vast een preview zien en degenen die me zagen weten dat ik het ook alleen links gedaan heb. Hier zien jullie mijn linkerhand, met mooie lange nagels, dus mijn fotokant en mijn rechterhand, mijn werkhand met korte nagels 😉

voorraadkast

En nog een opruimklusje, poeh wat heeft dat wat voeten in de aarde gehad. Telkens als ik de kast open deed wilde ik hem het liefst helemaal leeg schuiven en weer inpakken. Maar nee, geen tijd doorgaans op die momenten en dan zit je met het feit dat het eerst erger moet worden, voordat het beter kan worden. Dus ik heb het braaf plank voor plank gedaan. We gooiden een hele tas vol snoep en andere bedorven/over datum spullen weg. En voor iemand zegt zonde, over datum kun je prima eten… ik heb het over meer dan 2 jaar over datum en veel ervan vind ik dan 2 snoepjes lekker, de rest gaat in de kast en wordt niet meer aangeraakt… dus weg ermee! Thee die over datum was is de kast weer in gegaan, mits ik hem wel lekker vind. Alle thee die ik niet lekker vind heb ik weggegeven. En dan heb je dus nog steeds een ruim gevulde voorraadkast, waar ik me ergens wel voor schaam en ergens denk, ja maar dat is gewoon handig (ik ben nou eenmaal een hamster 😡 ). Voor veel dingen weet ik nu tenminste wat ik heb en wat ik echt niet hoef te kopen. Zo wil ik het hele huis door en ik moet zeggen dat wat ik tot nu toe weet is heel fijn en bespaart ook al geld. Ik heb nl. deze maand beduidend minder uitgegeven en hoef de buffer minder aan te spreken voor de klussen in de tuin die komende week gaan gebeuren. Kortom consuminderen is al een beetje geslaagd!

Verder heb ik het vooral maar even niet over hoe ik me voel, hierboven ziet het eruit als leuk, gezellig en vrolijk, maar ergens diep van binnen is het gewoon een droeve, oververmoeide bende. Ik roep tig keer per dag dat ik het niet trek, en ik zal deze week nog ff door moeten. Ik heb iig besloten morgen thuis te werken voor iets meer rust en verder hoop ik ergens stiekem dat het heel snel volgende week zondag is en mooi weer blijft, dan kan ik nl eindelijk achterin mijn tuin zitten op een mooi nieuw bestraat terras.

XoXo,

Carolien

Ps. deze week kwam er ook weer een blog van mijn hand online bij Marlevi.nl, ik mocht Miss Sporty bb cream reviewen, erg leuk om te doen!