Colourful Creativity Blog

Een lesje in fotografie

Vorige week heb ik mijn fototent maar weer eens opgezet, ik wilde toch maar eens foto’s gaan maken van al die kralen die mijn zolder voller en voller doen raken. Want het maken van kralen is leuk, maar de rest daarna vind ik toch altijd beduidend minder. En ja, daar hoort ook het afscheid nemen bij, dus het te koop zetten van mijn kralen vond ik altijd erg lastig. Gelukkig ben ik ook reรซel en weet ik dat ik die hoeveelheid kralen die ik heb liggen echt nooit en te nimmer allemaal zelf kan dragen, dus het wordt tijd dat er mooie foto’s komen zodat ik die al jaren leegstaande webshop toch eens kan vullen.

2014-02-03 11.16.16

Na wat worstelen met de camera was ik nog niet echt tevreden en ik vroeg een bevriend fotograaf, Robbert Brink, om wat tips. Hij had een beter idee en stond een uur later op de stoep met wat spullen. Supergaaf! We hebben wat gespeeld, de hele zolder verbouwd en ik heb heel veel geleerd. Daarna heb ik zelf nog aardig wat gespeeld en geexperimenteerd, want het horen en zien is รฉรฉn ding, het zelf doen is iets totaal anders! En dan ook nog het nabewerken… maar inmiddels ben ik aardig tevreden, weet ik waar ik concessies wil doen en waar ik mijn perfectionisme wel nastreef ๐Ÿ™‚

2014-02-04 15.02.32

En nu is het dus tijd om jullie wat foto’s te laten zien als “teaser” ๐Ÿ˜€

Een handje kralen op de foto gezet, krijgt ineens een andere betekenis zo ๐Ÿ˜€

handjepetrol

Dit schaapje op een witte ondergrond, no go! Dus dan maar met een mooie steen, gelijk een ander gezicht. Binnenkort is dit wolleschaapje te koop in de shop als hanger, compleet met ketting.

schaapje1

En bij dat leuke wolleschaapje krijgen de eerste bestellers een setje steekmarkeerders kado! Want een schaapje is wel het ultieme kadootje voor de wolliefhebber toch?!

IMG_0033

Kortom, achter de schermen ben ik erg druk! Deze week ook weer een donderdagse dekenupdate, dus daar kunnen jullie vast naar uitkijken ๐Ÿ™‚

XoXo,

Carolien