Colourful Creativity Blog

Donderdagse dekenupdate #4 en wolleschaapjes!

Donderdag! Dus tijd om mijn deken(s) weer te showen 🙂

Afgelopen week haakte ik weer bij mij de crochet along deken, ik liep 2 weken achter, maar ben nu weer bij om komend weekend weer verder te gaan. Eens kijken of ik dan 1 week doe of dat ik weer een stukje vooruit haak.

2014-03-06 15.58.04

Zoals je ziet heb ik wat steekmarkeerders in mijn werk zitten, na wat tellen en hertellen bleek ik dus een paar steken “kwijt” te zijn… ik heb er maar gewoon wat bijgemaakt in de nieuwe toeren. Uithalen ga ik niet aan beginnen, want volgens mij blijf ik dan bezig!

Je krijgt nu trouwens een setje steekmarkeerders kado als je een wolleschaapjesketting koopt bij mij! Ze staan in de webshop, groot en en klein. [http://shop.kralalien.nl/nl/c-175439/kettingen

]2

schaapjes_samen

En hoe leuk is dit! Nicollie schreef over haar wolleschaapjesketting! Hoe creatief! http://nicollie.wordpress.com/2014/03/06/schaapjesketting/

XoXo,

Carolien