Colourful Creativity Blog

Lente! Tijd voor de tuin

Het is nog wat vroeg, maar wat heerlijk dat de lente weer is aangebroken. Voor iemand met hooikoorts uiteraard redelijk uitzonderlijk dat ik het roep, maar nu we onze tuin zo veranderd hebben, vind ik het heerlijk om weer meer naar buiten te kunnen. Lekker verder met onze tuin.

2014-03-06 15.50.04

De mand met narcissen is prachtig uitgekomen! Geweldig toch?

2014-03-06 15.50.16

In de tuin hebben we ook genoeg bollen verstopt, maar blijkbaar zaten er ook al wat bollen in de grond… zo dicht op het pad hebben we deze krokussen echt niet gezet. Klein overblijfsel blijkbaar, ook al gooi je je hele tuin ondersteboven, bollen blijven groeien waar ze willen, onkruid ook zoals je ziet 😉

2014-03-06 15.50.31

Hier zie je het begin tulpen en narcissen die we gepoot hebben, ben zo benieuwd hoe dat er straks uitziet als het uitkomt allemaal! Ik twijfel ook zo of ik dan ga plukken voor op de vaas of dat ik het laat staan…

2014-03-06 15.50.44

En kijk hier, de framboos begint ook al mooi uit te lopen! Heerlijk idee, dat we straks in de zomer/herfst onze eigen bramen en frambozen kunnen plukken.

2014-03-06 16.01.19

Nu heb ik natuurlijk niet stil gezeten wat planten/bloemen betreft, want ik ga ook nog naar bloemschikken. Gisteren mochten we met exotische bloemen aan de slag waaronder deze prachtige orchidee! Ik hoop dat als mijn tuin straks mooi vol staat, ik dan ook regelmatig een bloemstuk kan maken met mijn eigen bloemen en groen.

XoXo,

Carolien