Colourful Creativity Blog

Moestuin maandag! 7 april

Het is maandag en het is april, prima moment voor een nieuwe moestuinmaandag!

Afgelopen weken is alles in de tuin flink gegroeid, tulpen, narcissen, krokussen, de boompjes en fruitstruiken, rabarber en helaas ook het onkruid…

tuin060414

Ik heb dit jaar ook een heel zaaiplan gemaakt, van alle zaden die ik heb opzoeken wanneer te zaaien en hoe, in pot of in de grond. Voor de eerste helft van de maand ben ik klaar, eind van de maand mag ik nog in de volle grond zaaien, net als halverwege volgende maand 🙂

2014-03-31 14.11.38

Zaterdag kochten we een kweekkast en zaaide ik de eerste groentes van dit jaar volgens mijn schema, tomaten, paprika, pompoen, komkommer, courgette, sla, spinazie en een bak met verschillende kruiden. Ik ben benieuwd wat er op gaat komen!

2014-04-05 18.27.11

Genoeg in de planning dus en genoeg om over te bloggen de komende maanden 🙂

XoXo,

Carolien